Barer och Restauranger - Landvetter Flygplats


Hem / Information

Utforska vårt urval av kaféer, restauranger och barer tillgängliga på flygplatsen. Du kan hitta detaljerad information om platsen och öppettiderna för alla våra etablissemang nedan.

GOT Flygplats 7-Eleven

7-Eleven

Vegan Vegetarian Lactose-Free Gluten-Free Take Away

7-Eleven erbjuder ett varierat utbud av alternativ, inklusive kvalitativa varmkorvar med olika tillbehör, färska sallader, smoothies, både varma och kalla smörgåsar samt varma rätter direkt från ugnen. Självklart finns det ett brett urval av drycker, inklusive populära läskedrycker och flaskvatten. Du kommer också stöta på de senaste och mest spännande dryckestrenderna. Om du behöver en koffeinboost, kan du vara säker på att du hittar utmärkt kaffe här, tillsammans med ett utsökt urval av bakverk. Du har till och med möjlighet att skapa din egen sallad i butiken och ta med dig. För dem med en söt tand, unna dig glass, chips, färsk frukt och olika snacks.

Plats: Före säkerhetskontrollen
Öppettider: 05.00 – 20.00

GOT Flygplats Espresso House

Espresso House

Vegan Vegetarian Lactose-Free Gluten-Free Take Away

På Espresso House kretsar vår passion kring kaffe. Vår uppgift är att gå över förväntningarna och skapa en upplevelse som överträffar våra gästers förväntningar. Vänlighet är kärnan i vårt tillvägagångssätt, oavsett om det är i våra interaktioner med våra teammedlemmar, våra uppskattade gäster eller i vår åtagande för miljön. Vår meny erbjuder ett brett urval av både varma och kalla drycker, liksom olika varma och kalla matalternativ och färskt bakverk, allt hämtat från vårt bageri. Dessutom inkluderar vår omfattande meny både varma och kalla drycker samt olika varma och kalla maträtter, allt kompletterat med läckra bakverk från vårt bageri. Allt detta levereras med en varm och vänlig touch i vår mysiga cafémiljö.

Plats: Gate 14 | Efter säkerhetskontrollen
Öppettider: 05.00 - 20.00

GOT Flygplats Food Market

Food Market

Vegetarian Lactose-Free Gluten-Free

Food Market är en mångsidig restaurang som tillgodoser olika matpreferenser och erbjuder både självbetjäning och traditionell bordservice. Vår mångsidiga meny är utformad för att tillfredsställa alla åldrar och aptit. Den sträcker sig från frukostalternativ och varma rätter till utsökta bakverk. Vi har skapat en välkomnande atmosfär som passar perfekt för familjer med barn och mindre grupper. Du hittar ett brett utbud, från uppfriskande juicer, krispiga sallader och smörgåsar till hjärtliga rätter som tillagas på beställning i köket. Detta inkluderar favoriter som hamburgare, nötkött med nudlar, skaldjurpizza och pasta med pesto. Och för dem som uppskattar en god kopp kaffe erbjuder vi stolt en Lavazza-station med utmärkt espresso.

Plats: Efter säkerhetskontrollen
Öppettider: Öppet i samband med aktuella avgångar.

GOT Flygplats Max

Max

Vegan Vegetarian Lactose-Free Gluten-Free

Max, en anmärkningsvärd svensk framgångssaga, inledde sin resa med en ensam hamburgarstånd i Gällivare 1968. Under de senaste fem åren har kedjan konsekvent rankats bland de 30 mest miljömedvetna företagen globalt enligt Sustainable Brand Index. De garanterar att deras kött kommer från Sverige och förbjuder användningen av transfetter och genetiskt modifierade produkter. För dem som föredrar vegetariska alternativ erbjuder Max hamburgare gjorda av halloumiost eller bönor, samt en vegan BBQ-macka. Du kan också avsluta din måltid med en kopp Maxs Fairtrade-kaffe. Märk väl att Max har blivit erkänd som den tredje bästa flygplatsrestaurangen globalt av det ansedda magasinet Travel + Leisure.

Plats: Före säkerhetskontrollen
Öppettider: 10.00 – 20.00

GOT Flygplats O'Learys

O'Learys

Vegan Vegetarian Gluten-Free

Om du uppskattar den avslappnade stämningen på en sportbar är O'Learys det perfekta valet. O'Learys är en magnet för idrottsentusiaster, särskilt de som älskar att titta på sport som fotboll och hockey och omfamna den tillhörande livsstilen. O'Learys The No 1 Sportsbar har ett väl fyllt kylskåp med olika ölalternativ och serverar hjärtliga rätter, inklusive hamburgare, nachos, kycklingvingar, fajitas och revben. Om du är sugen på en saftig kötträtt finns flera lockande alternativ. För dem som är i farten erbjuder O'Learys bekvämligheten att köpa deras klassiska rätter för avhämtning. Fråga bara efter deras avhämtningsmeny.

Plats: Efter säkerhetskontrollen
Öppettider: Öppet i samband med aktuella avgångar.

GOT Flygplats Scrimshaw Bar

Scrimshaw Bar

Vegetarian

Scrimshaw Bar erbjuder ett urval av klassisk barkost, med särskild tonvikt på specialiteter från Västkusten. När du äter här kommer du att avnjuta läckra rätter och drycker i en miljö som hämtar inspiration från havet, och ger dig en känsla av kusten, branta klippor och havsvattnets salta stänk. Om du önskar en ljuvlig dryck kan du rådfråga bartendern om månadens dryck, njuta av ett glas champagne eller helt enkelt ta en kopp kaffe innan din avresa. För dem med aptit erbjuder menyn även utsökta alternativ som pizzabitar, smörgåsar och wraps.

Plats: Efter säkerhetskontrollen
Öppettider: 04.30 - 20.00

GOT Flygplats Scandic Landvetter

Scandic Landvetter

Vegetarian Lactose-Free Gluten-Free

På Scandic Landvetter kan du njuta av en mångsidig kulinarisk upplevelse, som sträcker sig från små rätter för enskilda gäster till stora, härliga måltider för sammankomster med nära och kära. Oavsett om du söker en avslappnad kopp kaffe, en snabb bit innan din resa eller en lugnande dryck, har vår meny något som passar din smak. Vi erbjuder ett lockande urval av öl, cocktails och olika drycker, kompletterat med en utsökt meny skapad med kreativitet och baserad på säsongens ingredienser. Vår frukost serveras tidigt på morgonen, där du kan fylla på din energi vid den fantastiska frukostbuffén eller välja en eller flera rätter från vår frukostmeny. Som gäst på Scandic Landvetter har du också tillgång till gratis WiFi.

Plats: Före säkerhetskontrollen
Öppettider: 11.30 - 23.00