Shopping på Landvetter Flygplats


Hem / Information

Här kan du få tillgång till information om alla butiker som finns på flygplatsen, inklusive enheter och deras respektive öppettider.

GOT Flygplats 7-Eleven

7-Eleven

På 7-Eleven hittar du snabba och läckra matalternativ som är utformade för personer som är på språng. Det handlar om färskhet och högsta kvalitet, perfekt att njuta av när du ger dig iväg på dina resor eller när du är på väg hem. Butiken på Göteborg Landvetter är öppen hela dagen, vilket säkerställer att du har alternativ för frukost, lunch, middag och allt däremellan.

Plats: Före säkerhetskontrollen
Öppettider: 05.00 - 20.00

GOT Flygplats Eton

Eton

Eton har skapat högkvalitativa herrskjortor sedan 1928. Vår ursprungliga fabrik och huvudkontor ligger fortfarande i Gånghester, Sverige, där vi tillverkade våra allra första skjortor. Med rötterna i den rika svenska hantverkstraditionen och ett outtröttligt fokus på precision har Eton växt till att bli en ledande tillverkare av skjortor på global nivå. Du hittar Eton-skjortor i 49 marknader, tillgängliga på några av världens mest prestigefyllda detaljhandelsplatser.

Plats: Efter säkerhetskontrollen
Öppettider: 06.20 - 20.00.

GOT Flygplats  Duty Free

Göteborg Duty Free

Göteborg Duty Free erbjuder möjligheten att köpa varor till förmånliga priser. Dessutom kommer du att upptäcka ett utbud av exklusiva produkter som är tillgängliga för flygresenärer. Göteborg Duty Free-butiken erbjuder ett omfattande urval av dofter, hudvårdsprodukter, kosmetika, konfektyr, alkoholhaltiga drycker och tobaksprodukter. Du hittar två Duty Free-butiker på Göteborg Landvetter Airport.

Plats: Efter säkerhetskontrollen
Öppettider: Öppet i anslutning till aktuella avgångar.

GOT Flygplats Æra Fashion Store

Æra Fashion Store

Här smälter skandinavisk mode samman med de senaste trenderna från globala designers. Dessutom hittar du ett omfattande sortiment av nödvändigheter för resenärer som kanske inte har haft tid att packa allt de behövde. Märken som Hugo Boss, Gant, Superdry, Oas, Goorin Bros, Saddler, Beck Söndgaard, Day et Mikkelsen, douchbag, New Era, Inuikkii, Dark, Bon Dep by Emilia, Björn Borg, Secrid, Oroblu, Stenströms, Juicy Couture, My Aurora och Soya Concept pryder hyllorna. Du kan också upptäcka utsökt smycken från Snö och Edblad. Butiken erbjuder ett utbud av accessoarer, skor och väskor för alla tillfällen.

Plats: Efter säkerhetskontrollen
Öppettider: Öppet i anslutning till aktuella avgångar.

GOT Flygplats InMotion

InMotion

InMotion är ett elektronikföretag dedikerat till resenärer som du. Oavsett om du är på en affärsresa eller en avkopplande resa erbjuder vår butik högkvalitativ elektronik för att förbättra din resa. Du kan köpa saker som en ny mobiltelefonsladdare, brusreducerande hörlurar, en ny kamera eller till och med en sprillans ny mobiltelefon. Vi har genomfört noggrann marknadsundersökning för att säkerställa att vi erbjuder ett omfattande utbud av produkter anpassade för resenärer som dig. På InMotion hittar du ett urval produkter från välkända varumärken som Apple, Beats, Bose och Samsung. Våra visuella skärmar i butiken visar de senaste produkterna och specialerbjudanden, vilket gör din shoppingupplevelse inspirerande och bekymmersfri.

Plats: Efter säkerhetskontrollen
Öppettider: Måndag, tisdag, onsdag, fredag, söndag: 05.00 - 15.00

GOT Flygplats Pocket Shop

Pocket Shop

Pocket Shop är din go-to-plats för att tillfredsställa ditt läsbehov. Vår kunniga personal är här för att säkerställa att du upptäcker den perfekta läsupplevelsen i vår omfattande samling av bästsäljare, populärvetenskapliga böcker, klassiker och mycket mer. Förutom böcker kommer du också att hitta ett charmigt, kuraterat urval underhållande prylar och spel.

Plats: Efter säkerhetskontrollen
Öppettider: Öppettiderna justeras i enlighet med flygavgångarna

GOT Flygplats Pressbyrån

Pressbyrån

I incheckningshallen erbjuder Pressbyrån ett omfattande urval av tidningsprodukter, inklusive tidningar, konfektyr, glass, bakverk, drycker, reseprodukter och bekväma matvaror. På Pressbyrån hittar du ett välfyllt utbud av okomplicerade matval anpassade för resenärer på språng. Nu kan du njuta av en kokt eller grillad korv, unna dig en härlig glass eller njuta av en kopp kaffe tillsammans med nyligen friterad mat. Dessutom erbjuder våra butiker ett brett urval av tidskrifter och högkvalitativa periodika.

Plats: Efter säkerhetskontrollen
Öppettider: Öppettiderna justeras i enlighet med flygavgångarna

GOT Flygplats Sweshop

Sweshop

Sweshop presenterar en enastående samling souvenirer, presenter och kulinariska delikatesser som riktar sig till dem som vill ta med sig en bit av Sverige som minne eller köpa en tankeväckande gåva. Butiken hyllar nordiskt hantverk, kultur och traditioner. Textilierna, möblerna och hushållsvarorna som visas visar upp en slank och samtida designfilosofi.

Plats: Efter säkerhetskontrollen

GOT Flygplats Selecta vending machine

Selecta vending machine

Om du längtar efter en snabb snacks innan din resa hittar du en Selecta försäljningsautomat strax efter säkerhetskontrollen. Denna maskin erbjuder ett urval av snacks, kylda drycker, bars, godis och choklad för din bekvämlighet.

Plats: Före säkerhetskontrollen
Öppettider: 24/7

Regler för tullfri shopping inom EU

För alla resenärer, oavsett om de är inrikes eller internationella, kan följande varor köpas:
Parfym och kosmetika till tullfria priser vid avresa och ankomst.
Tobak till samma pris som i staden vid avresa och ankomst.
Konfektyr vid avresa och ankomst.
Tullfri regler utanför EU

Resenärer med slutdestination utanför EU har rätt att köpa följande:

Parfym och kosmetika till tullfria priser vid avresa och ankomst.
Sprit, vin och champagne till tullfria priser vid avresa.
Tobak till tullfria priser vid avresa och till samma pris som i staden vid ankomst.
Konfektyr vid avresa och ankomst.

Vänligen notera att du måste vara över 18 år för att köpa tobak, och för alkoholköp måste du vara över 20 år när du handlar i butiker.